For the Dutchies: een kattebelletje!
Heb je zin om kunst te kijken dit weekend en ben je toevallig in de buurt van Rosmalen? Kom dan langs in de wijk waar ik woon, Sparrenburg. Met een aantal kunstenaars uit de omgeving organiseren we de Kunstroute Sparrenburg. Je kunt binnenkijken in de ateliers van de kunstenaars en het werk van dichtbij bewonderen.
art, artrout, kunst, kunstroute, Sparrenburg, open ateliers, open studios, drawing, illustration, paintings, artist, kunstenaars, schilderijen
23365
post-template-default,single,single-post,postid-23365,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

For the Dutchies: een kattebelletje!

Heb je zin om kunst te kijken dit weekend en ben je in de buurt van Rosmalen? Kom dan langs in de wijk waar ik woon, Sparrenburg. Met een aantal kunstenaars uit de omgeving organiseren we de Kunstroute Sparrenburg. Je kunt binnenkijken in de ateliers van de kunstenaars en het werk van dichtbij bewonderen.

De illustratie hierboven, die ik voor een expositie in Zweden maakte, is ook te zien. Op zaterdag 3 en zondag 4 november staat de deur open en is de koffie gezet. Frank, mijn man en ik transformeren onze woonkamer tot een galerie en vinden het leuk je tussen twaalf en vijf uur ’s middags te ontmoeten.

Voor meer informatie kijk je op de website van de wijk Sparrenburg.

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meld mij aan