tekenles
24749
page-template-default,page,page-id-24749,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Tekenles voor kinderen van 8 t/m 15 jaar

 

Houd je van tekenen en heb je veel fantasie? En lijkt het je leuk om met andere kinderen in een groepje samen creatief te zijn? Dan is deze tekenles iets voor jou!

 

 

wat en hoe

Je werkt aan je eigen idee en in je eigen tempo. Dus je hoeft geen doel te behalen. Het enige wat belangrijk is, is plezier hebben in tekenen en experimenteren met materialen. Je kunt thuis verder werken aan je tekening en deze de volgende les weer meebrengen.

Weet je niet wat je wilt tekenen? Ik inspireer je graag met verschillende ideeën en opdrachten die bij je passen. We kijken bijvoorbeeld naar het werk van een bekende kunstenaar en maken in dezelfde sfeer een tekening of we experimenteren met diverse andere materialen. Wist je bijvoorbeeld dat je ook prachtig met koude koffie kunt tekenen?

Houd je van figuurtjes verzinnen en tekenen? Ik ook! En ik schrijf ook wel eens iets bij mijn tekeningen. Misschien wil je een keer een tekstje bij je karakter schrijven en iets doen met een stripverhaal.

 

wie

Ik ben een ervaren illustrator en boekontwerper en werk inmiddels ruim 10 jaar voor uitgeverijen en andere klanten voor wie ik illustraties en kinderboeken maak. Met de ervaring die ik heb, wil ik je graag helpen om nog meer uit je tekenplezier te halen.

 

wanneer en waar

Bij voldoende deelnemers (8 kinderen) starten de lessen op vrijdag 5 april aanstaande.

Deze worden gegeven op vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur, in het tekenlokaal van Perron 3 in Rosmalen op de tweede verdieping.

Dit zijn de lesdagen: 5 april, 12 april, 19 april, 17 mei, 24 mei, 7 juni, 14 juni en 21 juni 2024.

 

kosten

Je schrijft je in voor 8 lessen en de betaling is hieraan voorafgaand. De kosten bedragen 170 euro.

Dit is inclusief materiaal, limonade en koekjes.

 

informatie

Overleg met je ouders of je aan deze lessen deel mag nemen. Voor meer informatie en aanmelden is dit mijn e-mailadres: mail@leonieverbrugge.com en dit mijn telefoonnummer 06 – 14 315 375.

 

Tot ziens!

Groetjes,

 

meld mij aan