Hurray, time for a give away
Today it's been five years that I started my own company. First as a graphic designer and since April as an illustrator and book designer. This calls for a party if you ask me.
leonie verbrugge, illustrator, book designer, illustration, illustrate, book design, anniversary, give away, free
22349
post-template-default,single,single-post,postid-22349,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Hurray, time for a give away

Today it’s been five years that I started my own company. First as a graphic designer and since April as an illustrator and book designer. This calls for a party if you ask me.

Five years of beautiful projects, new contacts and big and small insights. I hope to continue doing this for years to come. It has not always been easy being on this journey alone, but it was worth the effort, joy, experience and sometimes the tears.

So a party goes with presents and I have two little presents for two lucky fellas. You can win this fine frame with printed drawing by me. Not necessarily the drawing pictured here, but you’re free to choose one on my Instagram account. Just leave a little comment on this page, tell me which drawing you prefer and I will randomly pick two winners. Have a go before the end of October! I will announce the winners in my next blogpost at the beginning of November.

Many thanks for your comment and cheers!

 

leonieverbrugge give away 02 1015

6 Comments
 • Ank

  17 oktober 2015 at 11:35 Beantwoorden

  Hoera met de high five, Leonie! Gefeliciteerd met je mooie werk. Ik zou vereerd zijn met een illustratie van jou aan mijn muur. Bijv de retro lady met het onderschrift ‘Wanna show some legs!’, vind die echt te gek. Of de twee yoga dames in headstand. Vind overigens ook de herfstige Family Life illustratie prachtig sfeervol met die kleuren. Dus! Heel leuk dit, dank voor de kans, ik ga duimen. 🙂

  • Leonie

   17 oktober 2015 at 11:43 Beantwoorden

   Wow, wat een ontzettend leuke reactie, ik zit hier te glimlachen achter m’n beeldscherm. En een mooie keuze ook!

 • Maartje Vergeer

  29 oktober 2015 at 14:17 Beantwoorden

  Oehh lijkt me prachtig, een mooie Verbrugge aan de muur! Dan is het niet alleen voor jou feest, maar ook voor mij, haha!
  De mooiste vind ik de 3 meisjes in het bos met het hertje, maar die is wel liggend.
  Qua horizontale vind ik de 4 zussen in kleur het mooiste. Je maakt prachtig werk, super stoer dat je deze stap hebt gezet en dat het zo goed gaat.

  Liefs, Maartje

  • Leonie

   29 oktober 2015 at 14:38 Beantwoorden

   Bloos, bloos! Dank je wel voor je mooie reactie en compliment.

 • Mieke Grooten

  30 oktober 2015 at 09:00 Beantwoorden

  GEFELICITEERD met je 5 jaren, een mooie leeftijd. Hup de wijde wereld in, je kleutertijd zit erop! Leuk dat ik je heb leren kennen zo’n jaar of twee (?) geleden. Het lijkt me leuk om een echte Verbrugge aan de muur in mijn nieuwe huis te hangen. Je illustratie uit het 4art magazine hangt er al. De illustraties waarin je combi’s zoekt met andere technieken zoals borduren en printtechnieken vind ik prachtig. Ik hou van de gelaagdheid, zowel qua techniek, beeld en inhoud. Jij mag kiezen wat er in het lijstje komt als die naar mij komt, ik kom er niet uit…
  Ga zo door, op naar de 10!

  • Leonie

   30 oktober 2015 at 10:19 Beantwoorden

   Wat leuk dat ik al aan je muur hang, een hele eer! Je feedback vind ik ook heel fijn, dank je.
   En tien jaar, ik ga ervoor!

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meld mij aan