illustratieserie ‘Family life’
Deze serie illustraties vertelt mijn verhaal. De titel ‘Family life’ duidt niet op het gezellige familieleven, maar juist op de onderliggende sentimenten en relaties. Wat gebeurt er in een familie? Hoe gaan we met elkaar om? Wat vertellen we elkaar en, belangrijker nog, wat niet?
illustratie, familie, gemengde technieken, mensen tekenen, familieverhalen, illustrator
24241
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24241,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

illustratieserie ‘Family life’

Deze serie illustraties vertelt mijn verhaal. De titel ‘Family life’ duidt niet op het gezellige familieleven, maar juist op de onderliggende sentimenten en relaties. Wat gebeurt er in een familie? Hoe gaan we met elkaar om? Wat vertellen we elkaar en, belangrijker nog, wat niet? Dat zijn vragen die me bezighouden wanneer ik naar mijn eigen familie kijk, maar ook naar die van anderen.

 

Geïnspireerd door foto’s uit mijn familiealbum maakte ik deze illustraties. Het hert, het aapje en de maskers, ze roepen vragen op en laten zien dat niet alles is wat het lijkt. Wat het dan wel is? Dat mag je zelf bepalen.

 

categorie

illustratie

meld mij aan