grote visual voor Entre Deux
Ik koos voor een illustratieve vertaling van de aartsengel en plaatse hem in het midden onder een gotische boog. Om hem heen zie je alledaagse mensen, allen met engelenvleugels, die zich tot hem en zijn blijde boodschap aangetrokken voelen. Ik maakte het geheel op in een zwart-wit illustratie en Zandbeek voegde de kleuren toe. Deze wisselden telkens op de led-schermen. 
visual, line drawing, illustration, LED screen visual, holiday season, holiday, christmas, angels, doves, animation, black and white, Entre Deux Maastricht, Zandbeek Eindhoven
23234
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23234,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

grote visual voor Entre Deux

Even voor de feestdagen, eind 2017, kreeg ik van het marketingadviesbureau Zandbeek de vraag of ik een grote visual kon ontwerpen voor het winkelcentrum Entre Deux in Maastricht. Deze levensgrote illustratie zou getoond worden op grote led-schermen in de gevel boven de winkels. De wens van de opdrachtgever was om de ‘goede boodschap’ te visualiseren, zonder gebruik te maken van het standaard kerstverhaal. Of ik ‘iets kon doen met aartsengel Gabriël’ en ‘veel engelen en gotiek’?
Aartsengel Gabriël word als boodschapper van God beschouwd, kondigde Zacharias de komst van zijn zoon Johannes aan en vertelde Maria over haar maagdelijke zwangerschap van Jezus (bron: Wikipedia).

 

Ik koos voor een illustratieve vertaling van de aartsengel en plaatste hem in het midden onder een gotische boog. Om hem heen zie je alledaagse mensen, allen met engelenvleugels, die zich tot hem en zijn blijde boodschap aangetrokken voelen. Ik maakte het geheel op in een zwart-wit illustratie en Zandbeek voegde de kleuren toe. Deze wisselden telkens op de led-schermen.

Gedurende de hele maand december was deze visual te zien.

 

categorie

illustratie

meld mij aan