tekeningen ‘Inktober’
In navolging van Jake maakte ik in de maand oktober elke dag een werk met inkt en postte dit met de hashtag Inktober op sociale media. Ik merkte dat ik, door alleen met inkt en een pen of een penseel te werken, heel snel een ontwikkeling doormaakte richting een stijl die me erg aansprak. Graag laat ik je hier een paar werken uit deze periode zien.
pen and ink, black and white, illustration, illustrator, brush, drawing, doodle, fashion, girl, woman
22795
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22795,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

tekeningen ‘Inktober’

In 2016 deed ik voor het eerst mee aan Inktober. De initiatiefnemer van Inktober, Jake Parker, merkte dat hij steeds meer digitaal werkte en zijn contact met de fysieke, analoge kant van tekenen begon kwijt te raken. Hij startte Inktober, zodat hij een maand per jaar terug kon keren naar inkt. In navolging van Jake maakte ik in de maand oktober elke dag een werk met inkt en postte dit met de hashtag Inktober op sociale media. Ik merkte dat ik, door alleen met inkt en een pen of een penseel te werken, heel snel een ontwikkeling doormaakte richting een stijl die me erg aansprak. Graag laat ik je hier een paar werken uit deze periode zien.

categorie

illustratie

meld mij aan