Verwarmd en gesterkt
Meestal maak ik mijn illustraties met aquarel, plakkaatverf en (kleur)potlood, maar deze kerstillustratie heb ik geheel digitaal getekend. Een uitdaging die best geslaagd is, zo lijkt me. Als je op de afbeelding klikt, kun je 'm downloaden en als achtergrond op je telefoon plaatsen. Veel plezier ermee!
kerstkaart, feestdagen, kerstboom, kerstster, uiltje, sneeuw, kerstavond, nieuw jaar, slee, konijn
24544
page-template-default,page,page-id-24544,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Graag wens ik je fijne feestdagen en een mooi en liefdevol 2023 toe. Ik hoop dat je deze

tijd door mag brengen samen met je geliefden, zodat je je, ook als het wat kouder wordt,

verwarmd en gesterkt voelt. Lieve groet, Leonie

• • • • •

Meestal maak ik mijn illustraties met aquarel, gouache en (kleur)potlood,

maar deze kerstillustratie heb ik geheel digitaal getekend.  Een uitdaging die

best geslaagd is, zo lijkt me.

Als je op de afbeelding klikt, kun je ‘m downloaden en als achtergrond

op je telefoon plaatsen. Veel plezier ermee!

 

meld mij aan