Portfolio Categories magazine ontwerp
-1
archive,tax-portfolio_category,term-magazine-ontwerp,term-220,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

magazine ‘We are Pioneers’

In de eerste editie van het ‘We are Pioneers’ magazine las ik een oproepje dat men op zoek was naar ontwerpers en ik wist meteen dat het iets voor mij zou zijn. Een mooi en rijk gevuld tijdschrift met als motto ‘Een positief geluid in tijden van verandering’. In het magazine komen mensen aan het woord die pionieren op bijvoorbeeld het gebied van wonen, land bewerken, gezondheid, voeding etc. Een magazine vol inspiratie met liefde gemaakt. Samen met een kleine club grafisch ontwerpers zorgen we ervoor dat ieder nummer nog weer een stukje mooier wordt dan het voorgaande en dat de inhoud goed voor het voetlicht wordt gebracht. Onderling worden de pagina’s verdeeld die opgemaakt dienen te worden en hier zie je een aantal spreads van mijn hand.

editorial illustratie ‘We are Pioneers’

Bij een terugkerend artikel in het We are Pioneers-magazine werd ik gevraagd illustraties te maken. Het thema van de artikelen is hoe kinderen eenvoudig kunnen spelen in de natuur of met simpele materialen die zo voor handen zijn. Om ze te stimuleren hun fantasie te gebruiken en hun eigen spel te ontdekken. Ik koos voor een schetsmatige opzet van de illustraties en vooral het artikel over buitenspelen nodigde me uit om er een ‘kliederige’ tekening bij te maken. De illustraties bij beide artikelen heb ik digitaal getekend en ingekleurd. En natuurlijk heb ik de pagina’s opgemaakt.

meld mij aan