Confirmation Landing Page
Thank you for subscribing to my mailing list. I look forward to delivering occasionally a non-annoying newsletter on illustration and book design and other stuff that interests me.
confirmation, subscription, newsletter
22189
page-template-default,page,page-id-22189,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Hee hallo,

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief. Ik zie ernaar uit je zo af en toe een best-wel-leuke nieuwsbrief te sturen over illustratie en boekontwerp en andere zaken die mijn interesse hebben. Ik zal m’n best doen het voor jou ook zo interessant mogelijk te maken.

Je kunt op ieder moment je contactinformatie bijwerken of jezelf uitschrijven uit de mailinglist. Je gebruikt dan de links onderaan de e-mail die je van mij ontvangt.

Fijn dat je erbij bent.

Lieve groet,

Leonie

meld mij aan