maandelijkse wallpapers #2
Hier zie je een aantal 'wallpapers' dat ik in 2019 maakte. Iedere maand tekende ik een illustratie met een bepaald thema die je als achtergrond voor je smartphone kon downloaden. Thema's als transformatie (de slang), undertow (de ondertoon, een onderliggende gevoel) of volle maan gaven me de inspiratie voor het maken van deze beelden.
illustrati, illustration, slang, snake, volle maan, full moon, undertow, ondertoon, vegetable garden, moestuin, wallpaper, free download
24206
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24206,stockholm-core-2.4.4,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

maandelijkse wallpapers #2

Hier zie je een aantal ‘wallpapers’ dat ik in 2019 maakte. Iedere maand tekende ik een illustratie met een bepaald thema die je als achtergrond voor je smartphone kon downloaden. Thema’s als transformatie, undertow (de ondertoon, een onderliggende gevoel) gaven me de inspiratie voor het maken van deze beelden. Ook schreef ik er blogs bij samen met goede vriendin Rosalie Heefer. Wil je hierover verder lezen kijk dan op mijn blogpagina.

Sommige van deze beelden zijn uitgevoerd in alleen kleurpotlood en andere weer in een combinatie met gouache en acrylinkt.

categorie

illustratie

meld mij aan