Perceptivity
Het land perceptivity nodigt je uit in ieder moment opnieuw te aanschouwen. Je blik te veranderen. Laat je verrassen door wat je tegenkomt, wanneer je jezelf opent voor het onverwachte. Kijk en zie wat je eerder nog niet kon zien.
perceptivity, song of the ity's, spirituality, embroidery, embroideryart, embroideredillustration, embroiderydesign, needleandthread, humility, spirituality, personalgrowth, illustration_daily, illustrating, illustratorlife, drawingthesoul, illustrationgram, illustrationcommission, visualstorytelling, storytellingart, womenofillustration, leonieverbrugge, illustrator, bookdesigner, narrativeillustration, narrativedesign
23986
post-template-default,single,single-post,postid-23986,single-format-standard,stockholm-core-2.3,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Perceptivity

Het land perceptivity is veelomvattend en groots. Ik ben er lang onderweg en ik weet, ik zal er nog vele malen naar terugkeren. Het landschap hier voelt aan als een inademing en een uitademing die zich telkens opnieuw herhaalt, als het kloppen van mijn hart.

Het is de reis van buiten naar binnen en van binnen naar buiten, een almaar doorgaand proces van open en dichtgaan, van beginnen en eindigen, van ontmoeten en weer afscheid nemen. Nergens vind je hier een plekje waar het precies hetzelfde is. Het begrip ‘normaal’ bestaat hier niet. Alles is één continue beweging. Geen houvast, alleen maar stromen en dat betekent een onvermijdelijk meestromen met wat er is. De uitdaging is de weerstand te laten. Op deze plek vasthouden aan wat je eerder zag, vond of voelde heeft geen enkele zin. Het is als zwemmen tegen de stroom in met alle onrust, chaos en stress als gevolg. Het verlamt en verblindt, tot je uiteindelijk moederziel alleen verzuipt in golven van onsamenhangende gedachten, meningen en oordelen.

Het land perceptivity nodigt je uit in ieder moment opnieuw te aanschouwen. Je blik te veranderen. Laat je verrassen door wat je tegenkomt, wanneer je jezelf opent voor het onverwachte. Kijk en zie wat je eerder nog niet kon zien.

Heb jij alles al ontdekt in de illustratie hierboven denk je?

 

Voor een uitgebreide tekst bij deze ity en affirmatie ga je naar ziecoaching.nl.

‘Spelen met de ity’s’ is een samenwerkingsverband van Rosalie Heefer (tekst) en Leonie Verbrugge (beeld)

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

meld mij aan